Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Hørsholm Radikale Venstre

Tid & Sted

10. june 2020 19:30
Hos formanden, Sdr. Jagtvej 1 Benyt indgang i porten til højre for hovedindgang
Hørsholm

Publiceret

Demokrati 01. februar
2020

Ordinær generalforsamling 2020

Der skulle have været afholdt ordinær generalforsamling i Hørsholm Radikale Venstre tirsdag den 14. april 2020 kl. 19.30, Grundet coronavirus og dertil hørende forsamlingsforbud måtte generalforsamlingen desværre udsættes.
Mødet skulle egentlig afholdes i et mødelokale i Trommen, men disse lokaleer kan aktuelt ikke benyttes uden for bibliotekets åbningstid.
Der afholdes derfor nu generalforsamling hos formanden, Anne Weinkouff, Sdr. Jagtvej 1, Hørsholm onsdag den 10. juni 2020 kl. 19.30. Benyt indgangen i porten til højre for hoveddøren.
Ud over de vedtægtsmæssige punkter på dagsordenen vil der være drøftelse af emner og opstilling vedr. kommunalvalget i november 2021.
Vores nuværende folketingskandidat og medlem af Folketinget siden valget i 2019, Kristian Hegaard, har givet tilsagn om at deltage i mødet.

Ny indkaldelse med dagsorden er udsendt via partiets web den 11. maj 2020.
Relevante dokumenter findes - efterhånden som de bliver klar - også på denne hjemmeside under Generalforsamlinger -> Generalforsamling 2020.
Foreløbig kan du her finde indkaldelse/dagsorden, formandens beretning og revideret regnskab for 2019.

Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til formanden senest 14 dage før generalforsamlingen.